Веб сайт компанії. Знайдуть чи ні?

ЛИСТИ НЕЗНАЙОМЦЯМ.

ЗАДОВГІ, ІНОДІ, ВІДПОВІДІ НА КОРОТЕНЬКІ ПИТАННЯ ПРО РЕКЛАМУ У ІНТЕРНЕТІ ВІД GOOGLE CERTIFIED SPECIALIST

“ВЕБ САЙТ МОЄЇ КОМПАНІЇ НАРЕШТІ ГОТОВ ТА ВЖЕ У ІНТЕРНЕТІ. АЛЕ ЯК ЙОГО ХТОСЬ ТАМ ЗНАЙДЕ? ТА ЧИ ЗНАЙДЕ ВЗАГАЛІ?”
Petro. Chicago.

Гарна новина – знайдуть. Пагана – не скоро. Звичайно, якщо просто “закинути” свій Веб сайт у “космос” Інтернету, та сидіти і чекати.

Якщо серйозно, то користувачі можуть знайти ваш веб-сайт декількома способами після його публікації або “загрузки” в Інтернет. Поговоримо про деякі з найбільш поширених і популярних способів.



  1. ПОШУКОВІ СИСТЕМИ

Хто шукає – той знайде. Перш за все, це пошукові системи. Такі як Google, Yahoo, AOL, Bing. Є багато інших, але в даний час саме вони найпопулярніші. Що робити, щоб ваш сайт з’явився та швидко “шукався” у цих пошукових системах можна прочитати у моїх попередніх листах. А саме за цим посиланням.

  1. ТРАДИЦІЙНИЙ МАРКЕТИНГ.

Він включає в себе друковані оголошення у газетах, ваші візитні картки. брошури, “флаєри”.  До цієї категорії також входять телевізор і радіо. Звичайно, ваш адреса вашого веб сайту повинна бути надрукована на усій цій друкованій продукції, або його повинні показати на екрані телевізора або прочитати по радіо. Тільки таким чином традиційний маркетинг допоможе “просунути” ваш веб сайт. Не дуже перспективний варіант, враховуючи ціни на рекламу по телебаченню або на радіо.



  1. ПОСИЛАННІ АБО БАНЕРИ.

Це рекламна або банери, що знаходяться на інших веб-сайтах, які при натисканні на них переводять відвідувачів на ваш веб-сайт.

  1. З ВУСТ У ВУСТА

Одним з моїх улюблених варіантів реклами є реклама з уст в уста. Розповідайте своїм друзям та знайомим що ваш веб сайт запрацював та давайте свою візитні картки. Також, просить знайомих поширити інформацію. Про ваш сервіс та працюючий веб сайт.

Тепер у вас є чотири найпоширеніші засоби, якими люди знаходять ваш веб-сайт. Звучить досить просто? Ну, а тепер дозвольте вам повідомити, що це не так просто, як здається. І все “упирається” у пошукові системи, закрема у Google. “Домовлятися” потрібно саме з ними.



Саме тому, давайте трохи поговоримо про самі пошукові систем. Існує кілька поширених міфів та помилок що до того, як само працюють ці пошукові системи у Інтернеті та яким чином вони взаємодіють з Веб сайтами.

ПРО ПОШУКОВІ СИСТЕМІ ТА ЧОМУ ТАК ВАЖЛИВА ОПТИМИЗАЦІЯ ВЕБ САЙТІВ.

Чи знаєте ви, що просто розміщення веб-сайту в Інтернеті не гарантує того, що люди його знайдуть? Як це не дивно, але багато людей дійсно вірять у це. Більше того, багато людей вірять ще й у те, що іх веб сайт можно буде зразу знайти в Інтернеті після його завантаження туди.

На жаль, немає нічого, щоб було так далеко від реальності.

ЯКБИ ЦЕ БУЛО ТАК ПРОСТО…

Дійсно, якби це було так просто, не було б необхідності у існуванні компаній з пошукової оптимізації або компаній з Інтернет-маркетингу. Наприклад, таких як наша компанія Real Organic SEO (www.realorganicseo.ca)  – едине на американському континенті Digital Marketing Agency у якому всі ведучі спеціалісти розмовляють українською мовою.

Якби це було так просто, то і Веб дизайн компаній також було б набагато меньше.  Кожний міг би швидко зробити веб сайт для свого бізнесу та насолоджуватися першими позиціями свого сайту на першій сторінці усіх пошукових систем.



МІФИ У ЯКІ ВІРЯТЬ ДОРОСЛІ

Деякі люди помилково вважають, що потрібно просто ввести назву вашої компанії або адресу веб-сайту (також відому як URL) у відповідне вікно пошукової системи і сайт з’явиться. І саме це буде підтвердженням того, що вебсайт буде легко знайти у Інтернеті будь кому.

Якщо ви це зробите і вкажете вірну інформацію – наприклад, правильну адресу веб-сайту – ви, мабуть, знайдете свій сайт як номер 1 на першій сторінці пошукової системи, але цей рейтинг буде абсолютно безглуздий. Це не те ж саме, коли хтось шукає потрібний сервіс використовуючи ключові слова та фрази.

У більшості випадків люди не знають назви вашої компанії або вашого продукту та у повній мірі залежать від того, що знайде для них Google.

Що робити, якщо відвідувач не знає назви вашої компанії або конкретної назви вашого продукту? У цьому випадку вони просто шукають,  як гриби у лісі, перегортаючи листочки, або підбираючі вірні, з їх точки зору слова, ікі мають відношення до послуги чи товара, який вони шукають. Підбирають, питають у пошукових систем, вивчають результат. Якщо не знайшли, підбирають іші слова або фрази, знова вивчають результат, що “видав” Google і так поки не знайдуть….

Ось тут час казати “ЕВРІКА”. Сам тут повинна бути інформація про вашу компанію –  у результаті пошуку який видав “дядечко Google” на ваш запит. Саме сюди “запихають” цю інформацію ті самі “SEO Strategist” або “SEO Specialist” до яких належить і автор цього матеріалу.

Яким чином? Про це ми поговоримо у наступному матеріалі. Приєднуйтеся до нашої групи на Facebook, “Лайкайте” на Instagram або у Twitter, пишить на емайл

Ваш Mr. Pavlo

Don`t know how Online learning works? Register now and got free lesson

Instagram. Like-for-Like

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again

Like New Image College on Facebook

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject