МАЛЕНЬКІ ПОРАДИ, АБО ЯК СТАТИ УЛЮБЛЕНЦЕМ “ДЯДЕЧКІ GOOGLa” ТА ОПИНИТИСЯ НА ЙОГО ПЕРШІЙ СТОРІНЦІ

Ви вже маєте бізнес? Може ви плануєте його відкрити? А може ви вже маєте свій Веб-сайт, або вірішили його зробити? Це чудова ідея!


Уявіть, все зробили, Веб-сайт працює, сучасний, набагато кращій ніж у конкурентів вашого бізнесу. Все супер….

Але, що потім? Хто та як зможе його знайти, хто побічить його у цьому океані під назвою Інтернет, де веб-сайтів вже більше мільярда?
Не хвилюйтеся. Побачать та знайдуть, якщо все зробити як потрібно. Для цього є спеціальна область знань, свого роду «алхімія 21 сторіччя» під назвою “SEO” – Search Engine Optimization. Спеціалістів, які цім займаються, називають “SEO Specialist”, “SEO-strategist” або просто “SEOшник”.

Чому “алхимия”? Тому, що не існує “магічного рецепту”, скориставшись яким можна опинитися в першіх позиціях на першій сторінці Google.
Крім того, “реальну вагу” мають не будь які підсумки пошуку, а саме “Organic
Чому “органік”. Так вони називаються тому, що з’явилися на першій сторінцї природним, органічним чином. Які Google обрав за іх якість, за те, що вони точно відповідают запиту кліента.



А що означає “повністю відповідає запиту”? Ось тут і починається та сама “алхімія 21 сторіччя”, про яку я писав вище.
Справа у тому, що Google використовує тільки йому до кінця відомий, реально секретний алгоритм у своій “пошуковій машині”. І саме за цим алгорітмом Google визначає відповідність того чи іншого веб-сайту пошуковому запиту.
Ось тут і починається моя робота, як SEO спеціаліста. Мое завдання досягти того, щоб Ваш веб – сайт та інші «properties» вашого бізнесу ( YouTube channel, Facebook page, Instagram, Twitter тіа інші з’явилися на першій сторінці Google.



Їдемо далі.
Як правильно вважає більшість користувачів Інтернету, це дуже і дуже складно. Дуже багато спеціального знання мати з різних областей Веб та Інтернет технологій, багато спеціальних технічних навичок і, звичайно, багато реального досвіду з SEO просування бізнесів у Інтернеті.

Дійсно SEARCH ENGINE OPTIMIZATION складна справа, але у той же час існують базові SEO налаштування та конфігурації, які можна зробити порівняно швидко і для чого не потрібно мати спеціальних знань та технічних навичків.


І якщо ви зробете для свого сайту та бізнесу те, що прочитаєте нижче, цьго вже буде достатньо, щоб ваш веб – сайт зайняв своє гідне місце за підсумками пошукових запитів від Google.



Таким чином, якщо ви шукали поради для просування свого бізнесу в Інтернеті – ви їх вже знайшли. Читайте поради від канадського SEOшника нижче.

1. ОПТИМІЗУЙТЕ ЗАГОЛОВКИ, (“TITLES”) СВОЇХ СТОРІНОК ТА “URL” СВОГО САЙТУ.
Яким чином? Пошукайте в Інтернет або пишить мені. Це, мабуть, найпопулярнійша та найстаріша порада по оптимізації в SEO індустрії. А також найкраще процююча.

2. ЗАПРОПОНУЙТЕ СВОЇМ ВЇДВЇДУВАЧАМ КОРИСНИЙ ТА ОРІГІНАЛЬНЫЙ “КОНТЕНТ” – ТОБТО, НАПОВНЕННЯ СТОРІНОК ВАШОГО САЙТА.
Це критично важливо з точки зору успішного просування сайту. Ніяких copi – paste. Копіювання чужого “контенту” розпізнаються пошуковими сервісами ” з льоту”. Краще взагалі нічого не разміщувати кілька днів, якщо нема часу обо цікавого матеріалу.
Доречі, про “контент. Не тілки статті. Все, що ви розміщаете на своєму сайті, це теж “контент” і він повинен бути оригінальним або отриманим легальним шляхом. Статті, зображення, малюнки, фото, відео, музыка… все, все, все. Крім того
Якщо зміст вашіх сторінок давно не оновлювався або явно застарілий, зрозуміло, відвідувачі довго на вашому сайті не затримаються.

3. ОНОВЛЕННЯ САЙТУ.
Це критично важливо. По кожному пошуковому слову або пошуковому реченню, яке хтось шукає в Google, величезна конкуренція. І на першіх позиціях у результатх пошуку буде той веб-сайт, яких регулярно оновлюється. Як часто? Ні, зовсім не обов’язково оновлювати ваш веб-сайт ваш сайт кожного дня. Ваша “стратегія публікацій” залежить від великої кількості факторів та особливостей вашого бізнесу. Хоч, честно кажучі, існує один рецепт, якого багато хто притримується. За цім рецептов ваш сайт повинен оновлюватися 3 рази на тиждень. Майте на увазі, що для різного типу Веб-сайтів ця формула може коррегуватися у той чи іншій бік.



4. ЗРОБІТЬ ВСЕ, ЩОБ ВАШ САЙТ ЗАГРУЖАВСЯ ШВИДКО
Швидкість завантаження сайту важливий фактор з точки зору SEO та точки зору Google. Дуже раджу, скористайтися послугами свого Веб-дизайнера або зв’яжитися зі мною, але максимально прискорьте загрузку свого веб-сайту. Google любить швидкість та обов’язково врахує це, аналізуючи ваш веб-сайт.
Далі буде.
Якщо вам сподобався цей матеріл – “лайкніть”, будь ласка, та слідкуйте за наступними матеріалами на Facebook або на нашому сайті у розділі “Блог” за адресою www.realorganicseo.ca



 

Don`t know how Online learning works? Register now and got free lesson

Instagram. Like-for-Like

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again

Like New Image College on Facebook

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Reject